Home / Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Heistbon & webshop via www.heistbon.be

Op de website www.heistbon.be kan je in de webshop de Heistbon aankopen. Je koopt bij het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg uitgegeven Heistbon. Door de Heistbon te gebruiken, aanvaard je onderstaande productvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven. 
 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg uitgegeven Heistbonnen, zowel in fysieke als in digitale vorm.
 2. De digitale Heistbon heeft een waarde van €5, €10, €20, €25, €50, €100 of €150 en is voorzien van een unieke 16-cijferige code en een QR-code. Alleen originele Heistbonnen kunnen bij een deelnemende handelaar worden gebruikt. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden kaarten kunnen niet worden gebruikt of omgewisseld. In geval van verlies, diefstal of onbevoegd gebruik door derden van deze unieke code vindt geen vergoeding of vervanging plaats.
 3. De Heistbon kan in meerdere keren worden besteed en is niet inwisselbaar voor contant geld. Ook de restwaarde is onder geen beding inwisselbaar voor geld.
 4. Iedere Heistbon is één jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Na de vervaldatum kan de Heistbon niet meer worden gebruikt. De geldigheidsduur is na te kijken op www.heistbon.be of via het scannen van de QR-code op de bon. Na de vervaldatum vervalt elke aanspraak op het saldo op de Heistbon.
 5. Het saldo en de uitgiftedatum van de Heistbon zijn te vinden via de website www.heistbon.be of via het scannen van de QR-code op de bon. De datum die wordt aangegeven is leidend voor de geldigheid.
 6. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Heistbon, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Heistbon door vervalsing, zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de politie en is het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.
 7. Contante betaling van digitale Heistbonnen is niet mogelijk.
 8. Het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg is geen partij bij de koopovereenkomst tussen de gebruiker van de Heistbon en de deelnemende handelaar(s). Het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door een gebruiker van de Heistbon bij (een) deelnemende handelaar(s) zijn gekocht. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende handelaar(s).
 9. Het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg kan deze voorwaarden wijzigen. Het is raadzaam om deze voorwaarden telkens voor het gebruik van de Heistbon te raadplegen.
 10. De lijst van deelnemende handelaars waarbij de Heistbon is te gebruiken, kan op ieder moment worden aangepast. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het aanbod dat op enig moment op de website zichtbaar is of op enige wijze is afgedrukt.
 11. In het geval van overmacht kan het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg het gebruik van de Heistbon voor onbepaalde tijd opschorten.


Algemene voorwaarden webshop

We doen ons uiterste best om jou juist te informeren, maar het kan voorkomen dat de informatie in onze webshop per ongeluk onjuist is. Zodra wij dat merken, zullen we de informatie verbeteren.


Identiteit ondernemer

Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg
Kerkplein 15
2220 Heist-op-den-Berg
economie@heist-op-den-berg.be


Bestelling en jouw gegevens

 • Zodra je in onze webshop iets bestelt en de online bestelprocedure afrondt, heb je met ons een overeenkomst waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
 • De gegevens die je aan ons doorgeeft in de online bestelprocedure verwerken we conform de Europese Privacy wetgeving en ons privacy statement.


Prijs

De geldende prijzen worden vermeld op de website. Met uitzondering van de Heistbon zelf, die vrijgesteld is van btw, zijn de prijzen van producten inclusief btw en kunnen deze soms wijzigen.


Betaling

 • Wanneer je iets koopt via onze webshop, betaal je via Bancontact.
 • Voor grote of zakelijke bestellingen kan je contact opnemen met economie@heist-op-den-berg.be.


Contact

Heb je vragen over de producten in de webshop? Neem contact met ons op via support@ccvlab.eu.